Poprvé

První článek. První slova, která ode mě čtenář uvidí. První dojem.

Co bych měla říct? Mělo by to být něco bombastického, fascinujícího a nečekaného? Měla bych se držet při zemi a napsat něco skromného a neurazit?

Přemýšlela jsem o tom a nakonec, stejně jako velmi často a ráda, jsem se rozhodla, že Se to nějak vyřeší. Pan Se je můj velmi dobrý kamarád a je až fascinující, jak často za mě něco zařizuje. Nemám mu to za zlé a musím říct, že ani tentokrát nezklamal.

Musím vás ještě jednou varovat: Tento text je velmi dlouhý, ale nebojte, to já se tak rozjela jen na poprvé, příště už to bude kompaktnější. :)

Celý příspěvek

Paralely

Ju miluje své fretky, Kla své kočky. Ju nadšeně peče, Kla s chutí vaří. Ju zajímá úplně všechno a Klu taky. Jdeme vedle sebe už docela dlouho a konečně jsme se donutily začít s blogem.
Naprosto nezávisle na sobě jsme napsaly úvodní článek a (ne zas až tak nečekaně) píšeme v podstatě o tom samém… Našim milým budoucím čtenářům se tak nabízejí dvě podobné možnosti, jak se o projektu Paralely něco dozvědět. Velkým rozdílem mezi články je jejich délka a obsažnost. Ju to vzala útokem, rázně a svižně uvedla, co od nás můžete v budoucnu čekat, zatímco Kla obšírně a detailně probrala… totéž!
Vyberte si paralelu, která je vám sympatičtější, a vydejte se s námi na cestu po rovnoběžkách.