Úvod 2.0

Paralely… Pamatujete si nás ještě? My vlastně taky ne. Měly jsme nápad, měly jsme chuť, měly jsme čas a všechno nás tak nějak přešlo. Nevydržely jsme. Ale nápad tak uplně nezmizel a chuť se tak nějak plíživě vrátila. Právě teď je ten správný čas na pokus číslo dva. Tentokrát to chceme zkusit trochu jinak a uvidíme, co z toho vzejde.

Uznaly jsme, že náš původní záměr byl přece jen trochu megalomanský vzhledem k tomu, kolik toho mimo psaní článků máme. Původních kategorií bylo příliš mnoho, a tak jsme se vlastně ničemu nevěnovaly pořádně… Musely pryč. Nanovo pojedeme jen s tím, co je opravdu to naše. Ju si vezme na starost kuchyni a já crafty. Pro jistotu jsme si ještě nechaly třetí kategorii na všechno ostatní, kdybychom náhodou nevydržely a měly potřebu se i přes své předsevzetí vyjádřit k něčemu dalšímu. Uvidíme, jak to bude fungovat, a kdo ví, třeba časem přibereme někoho dalšího, kdo dostane novou kategorii pro to svoje.
O tom, jak bude fungovat kuchyně, vám určitě poví Ju, já se tedy začnu rovnou věnovat tvoření. Řekněme si to na rovinu. Na internetu jsou stovky a tisíce blogů a lidí, kteří jsou v tvoření lepší než já, ale nechám se tím zastavit? Ne. Ráda vyrábím věci, ráda se učím a ráda sdílím, tak proč to nenakombinovat?
Ve svojí kategorii bych s vámi chtěla primárně sdílet tvorbu jiných lidí, protože jestli jsem v něčem opravdu dobrá, je to vyhledávání. Člověk by si myslel, že čím víc je na netu informací, tím snáz se něco najde, ale prohrabávat se tunami nesmyslů, které vypadají jako dílka prvňáčků, není žádná slast. Mě to baví, protože dřív nebo později člověk narazí na perličku. Těšit se můžete na články o zajímavých blozích, pinterestové boardy a jiná obrázková i textová sdílení.
Druhou věcí, kterou si dávám za cíl, je testování toho, co na internetu najdu. Ne každý tutorial se dá použít tak, jak ho někdo napsal, spousta věcí se dá vylepšovat nebo uplně změnit. Věci je potřeba zkoušet a já to chci zkoušet za vás. No a v neposlední řadě bych vám ráda ukázala trochu nějaké té vlastní tvorby, třeba pro inspiraci.

To je ode mě za tvořivé oddělení Paralel tentokrát vše, ale těšte se na příště.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>